24/8 - 2012

 
Mitt humör går upp och ner som en jojjo. För tillfället är jag inne i en bra sväng. Solen skiner oh jag har varit på ett möte som inte kunde varit bättre! Jag är sjukt taggad på allt för tillfället! 

23/8 - 2012


Tänkte skriva ett glatt inlägg idag men det sket sig. Jag har fått feber, jag har ont i varje fiber i min kropp och dessutom så har jag köpt nya cs. Väntade ett år på att de skulle laddas ner och sen när jag ska starta det så har jag för dåligt grafikkort. Helvete!
Jag har en gammal dator (köpt den för fem år sedan när jag började) och vet att jag behöver uppgradera den. Men jag har en hp dator så allt måste vara de märket. Funderar på att köpa en ny stationer eller en laptop. 

En del av mig


Som jag sa så har det hänt en sak i sommar som sugit mycket energi. Eller ja det började för länge sedan men nu har jag äntligen nått ett slut. När jag ska komma över något eller reda ut eller ja vad som helst så skriver jag gärna. Jag är fruktansvärt dålig på att skriva och det är jag medveten om men nu ska jag dela med mig av en "dikt" jag skrev för att avsluta det kapitlett. 

Du var min vän.

Det spelade ingen roll att Du bodde där och jag här.

Du fick mig att le, att skratta, att vara jag.

Sen hände det.

Du vill inte vara min vän. Du valde.

Du ville att jag skulle förstå. Men jag kunde inte.

Jag försökte ignorera, försökte glömma. Gömma alla känslor.

Men Du drog fram de.

Du som förr fick mig att skratta får mig nu att gråta.

Du har sårat mig och jag avskyr dig för det.

Jag vill kasta alla känslor på dig så du får lika ont som jag.

Men jag väljer att åter glömma och gömma.  


22/8 - 2012


Det har verkligen varit dålig aktivitet på bloggen från min sida. Och det är för att jag jobbar otroligt mycket och det tar energi så när jag kommer hem är jag typ döende. Sen har det hänt en annan sak som också bara sugit energi. Dessutom har det hänt saker på jobbet som bara är negativt så även när jag är på jobbet så suger det energi. 
MEN jag hoppas att det kommer ändras inom en snar framtid! Jag har iaf tagit tag i det så nu ska jag fixa lite vardag. :)
 

Foto taget av: Andrea Kööhler
Min fina bror fyller år idag :) 

11/8 - 2012


Min dyngsrytm är lite skev för jag jobbar vaken natt så det är fortfarande den 11 för mig.
Jag vet att det har varit dålig uppdatering under sommaren men nu har jag varit ledig några dagar så nu har jag fått tillbaka lite vardag igen. Idag har jag varit med Malin, vi har varit ute vid havet och sen varit här och pratat, pratat och pratat lite mer. 
 
I morgon kommer föräldrarna hem också efter att varit på sommarstugan i två veckor. Då slipper jag leva på nudlar, köttbullar och makaroner.Det är tur att jag inte tröttnar på samma mat hela tiden.