OTH


Jag är förälskad på nytt! Jag har börjat se om alla One tree hill avsnitt. Jag älskar verkligen den serien. Jag ser dock aldrig ett avsnitt  utan att göra något annat. Jag kan städa, göra skolarbete och massa annats. Ibland går jag iväg och kommer tillbaka senare. Jag har mest på de i bakrunden. Men det jag gör mest är spelar röj. Jag är bäst på det! Jag satte nytt rekord idag på 29 sekunder på nybörjar varianten. 





Mina favoriter, alla katigorier!

Hemma!


Igår åkte jag hem. Det fortlöpte inte så smidigt som det va tänkt. Jag åkte in till Göteborg för att möte upp Em. Eftersom jag hade MASSA packning satte jag in väskorna i ett fack. När jag sen skulle hem från stan hade jag totalt glömt bort det. Så när jag kom till Nödinge kom jag på att jag glömt kvar väskorna i stan. Det va bara att kliva av i Älvängen för att åka tillbaka till stan, hämta ut packnignen och åka hem igen...


På vägen till stan skulle jag se proffsig ut med väskan snyggt på golvet brevid mig. Men det lyckades förstås inte så väskan fick ligga över hela ytan så jag fick ha fötterna på den. Inte så proffsigt...

24/4 - 2012


Solen har äntligen tittat fram! Och med sol betyder det solglasögong. Jag köpte ett par nya idag. Inte alls min stil, jag ska försöka ge det en chans. Annars har jag varit helt död idag. Skulle tränat idag men orkade itne. Har gått en promenad idag, handlat lite (det är verkligen dyrt att bo i en stad) och suttit ute och njutit av vädret.

Sen ringde jag morfar och frågade om jag kunde sova en natt till här och det fick jag gärna. De är så söta mina morföräldrar!


Roligt att parkera?



Kul parkering vi gick förbi i Malmö

köks kunskaper


Lagade middag samtidigt som jag lyssnade på malmö ff - syrianska. Bra match med en säker vinst lät det som. Men nu va det inte matchen som va viktig utan att jag LAGADE mat. Det blev favorit i repris nömligen köttbullar mackaroner. Och ja det va en repris. Jag gjorde det till lunch idag också. Men du behöver inte vara orolig mamma, jag hade gurka till. Dessutom gjorde jag kokt korv med bröd i går. Så när jag flyttar hemifrån behöver du inte vara orolig för att jag inte kan laga mat mamma. :)


Mat!

23/4 - 2012


Har nu köpt en ny mobilladdare! Först när jag kom tillbaka efter en runda på stan skulle jag börja ladda mobilen. Men då hade jag fått en laddare som man har i bilen, så det va bara att gå tillbaka och byta den. 

Under tiden som jag gjorde lunch lyssnade jag på Mia Skäringers vinterprat. Det va mycket bra tyckte jag! Det är endel vi inte tycker så lika om men det hon säger är bra. Hon säger det på ett sånt eneklt och rakt sätt så man behöver inte fundera på vad hon egentligen vill få fram.

Mia Skäringer. Foto: Mikael Andersson/Sveriges Radio


inga måsten = sovmorgon


God morgon!
Jag hade tänkt träna vid åtta idag. Men det går inte att få upp mig ur sängen så tidigt om det inte är ett måste. Istället sov jag fram till tio och har sen dess ätit frukost. Jag behöver ladda min mobil men har tydligen glömt laddaren hemma. Får se om jag överlever utan mobilen, annars får jag åka hem tidigare än planerat. 

Nu ska jag göra i ordning mig och gå runt på stan. Förra gången jag va här så va det halva rea priset på jc. Hoppas det är så nu också. :D


Dopad eller inte?


Jag testade Body step idag, sjukt kul! Kan de inte få in det i Älvängen också? Dock fastnade jag i min bräda (kallar man den bräda?) och ramlade pladask på golvet bakom en annan. Men passetva så roligt så jag tänkte inte ens på det utan hoppade upp igen. 

Sen såg jag på Mästarnas mästare. Älskar verkligen det programmet! Fast jag vet inte vad jag tycker om att de har med Linda. Idagens program fick hon förklara sig att det inte va hon utan hennes tränares fel. Men under hela min uppväxt har jag hört att hon va doppad och hon och Ludmila Engqvist är de som jag förknippar med dopning i Sverige. Det kanske är dags att ändra uppfattning?

Sen har jag tagit ett långt bad och läst Pojken som inte fanns. Jag hade hoppas på att avsluta kvällen med en cs match från Dreamhack open. Men det är bara Sc2 idag. :( Kanske streama en gammal cs match? Vi får se. 



Sov så gott! :)

Framme!


Först kommer jag till stan och måste vänta på mitt tåg i en halvtimme. Efter ett tag ropar de ut att tåget är inställt så jag går och kollar i affärer. 5 minuter efter att de skulle gått ropar de ut att det går ett annat tåg om ytterligare 5 min som jag kan ta istället. Jag skyndar dit och trycker på "Öppna"-knappen på tåget. Men dörren öppnas inte utan tåget åker istället utan mig. När jag äntligen kommer på ett annat tåg, 1 timme senare. Går det bara halvvägs! Där ifrån måste vi byta till buss istället. Men nu är jag framme. Jag har till och med hunnit handla mat också. Dock hade båda cyklarna punka så jag får försöka fixa det imorgon. 

22/4 - 2012


Idag bär det av till mormor och morfar! De är i Italien så jag ska passa deras hus i några dagar. Dessutom finns det Sportlife där borta så ska försöka gå dit och testa några pass de inte har här i Älvängen och Lilla Edet. Jag brukar inte vilja vara själv, men nu ser jag fram emot några dagar med endast mig själv som sällskap. De blir nog en tur till något café med en bok om det blir för lång tråkigt.





21/4 - 2012


I förra veckan gjorde jag en sak som tog mycket energi och det har inte varit helt smärtfritt på jobbet. Därför har jag inte uppdaterat. Nu har jag sagt upp mig på jobbet och jag hoppas att energin återvänder snartast. Det gäller bara att hitta ett jobb nu. Men det löser sig alltid. :D

Jag har sökt in till universitetet också. Det blir nog Luleå ändå. Jag kommer bli bäst på skidåkning då. LTU har ett vandrarhem vid Riksgränsen och en egen skidanläggning 7 km därifrån. Då ska jag köpa en skid outfit med MASSA färger. Åh vad jag längtar!


Jag har ju redan min LTU tröja :D


13/4 - 2012


God kväll!

Igår tillbringade jag dagen med Malin. Det är häftigt hur det funkar med vissa människor. Malin har jag känt sedan jag gick i fyran. Fram till studenten gick vi i samma klass och träffades dagligen i alla dessa år. Men efter gymnasiet har vi hört av varandra mer sällan och ses endast någon gång ibland. Ändå kan vi träffas nu som om det va igår. Vara med varandra en hel dag utan att egentligen göra något men utan att det blir lång tråkigt. Vi umgås inte längre med samma kompisar och jag fattar knappt hälften av vad hon pratar om när det handlar om hennes utbildning. Trots allt detta har vi saker att prata om utan att tråka ut varandra. Jag är så glad att jag har dig Malin och hur isolerad du än blir i ditt pluggande kommer jag finnas här som din kopling till verkligheten. ;)


<3

11/4 - 2012


Ännu en regning dag på lovet. Det passar mig utmärkt eftersom jag har städat och ordnat lite annat som jag inte orkat när jag jobbar. Sen ska jag nog ut och gå. Vill bara få över min ljudbok i mobilen. Sen ska jag sätta mig med en annan tråkig sak som måste bli klar tills imorgon. Är nästan klar, men ska fixa det sista och är lite sugen på att skriva om allt. Men det har jag nog inte tid med. Vi får helt enkelt se vad som händer. 


Lite jobb saker ska jag ordna med i veckan också!

10/4 - 2012


Eftersom jag inte sovit än är det fortfarande tionde för mig. 
Idag har jag fått ringt några samtal. Jag avskyr verkligen att ringa så det tog mig ungefär hela dagen att tvinga mig själv. Men när de va gjort kändes det mycket bättre! De där tanterna svarade helt rätt på mina förvirrade frågor. Nu har jag nästan bestämt mig för vad jag ska läsa i höst och det känns bra. Jag har även kommit på att jag har lov. Nackdelen när jag får några dagar ledigt, som jag inte har något planerat, blir jag helt apatiskt. Jag kan inte göra någonting fören på kvällen/natten. Det är favorit tiden på dygnet utan tvekan! Helt plötsligt kan jag tänka klart och jag får gjort massa saker. 


Bild från i sommras när vi sov ute under barhimmel precis vid havet. Älskar det!

Peppning!


Jag och Josefine kom på att vi ska göra en deal i åtta veckor. Vi har gjort regler och man måste böta om man inte följer reglerna. Sjukt pepp är jag! Eller ja, ena sekunden är jag det andra sekunden tycker jag att det är helt omöjligt. Vi bestämde att vi ska göra varsin "pepp-regler-och-mål-papper" och jag blev klar med min i helgen! Hoppas nu att den ger mig kraft att klara detta i sju veckor. Första veckan har gått strålande! (nästan iaf)


Den ser inte så pepp ut, men det tog lång tid iaf ;)

8/4 - 2012


God morgon!

Jag sitter och äter frukost med solen strålande genom fönstret. Kan det bli en bättre start på dagen? Jag ska snart gå och jobba idag några timmar. Jag hoppas jag har tid att fundera på vilken utbildning jag ska välja, men det brukar gå så där att tänka på annat på jobbet.

Snygg bild från bilresan hem för en vecka sedan

Radera ur minnet


Skönt att jag och pappa inte åkte ner kan jag känna nu i efterhand. Denna matchen tänker jag nämligen snabbt glömma och jag hoppas att malmö också gör de så de kan tagga om och vinna mot kalmar på fredag! Tips Larsson, ta aldrig straffen när det är du som fixar den!
Tur att Sverige spelade bra mot Moldavien och vann. Hoppas det går bra för de i os! Spelar de så här bra kan det gå långt.


Glad påsk!


Glad påsk! Jag och syster har varit ute och power walkat på förmiddagen. Termometern stod på 8 grader men det blåste så det va betydligt kallare. Sen när vi vände hemåt fick vi blåsten i ryggen så då orkade vi till och med springa. 

Jag och pappa skulle gå på häcken - mff idag, men pappa har blivit sjuk så vi får beställa matchen på tv istället. Hoppas nu att de vinner! Och inte får en dålig domare som inte ger de straff när de ska ha de... (Ni som såg förra matchen vet vad jag pratar om.) 

Nu ska jag gå och leta efter mitt påskägg!


Andrea tog denna bild när vi va ute och gick :)

Malmö


I måndags tog jag och Josefine tåget till Malmö där vi traskade runt innan Matchen med stort m började. Vi skulle nämligen ner och kolla på Malmö ff's premiär match för säsongen! Malmö bjöd inte på något fantastikst väder, kallt och mycket blåsigt. Men jag hade med mig hur mycket kläder som helst så det va lugnt. Det va en så mysig stad med alla gamla byggnader överallt, liknar inte alls götebord. Det bästa av allt va ju självklart att alla pratade skånska, älskar verkligen den dialekten!


Josefine fick vara kartläsare, medans jag hade fullt upp att se på allt runt omkring


Vi! :)


De hade gröna bussar och mff flaggor på :D


<3


Josefine lär sig vilket lag som gäller


Taggade innan matchen på o´learys 


Ombytta


kärlek!


Ledig!


Nu har jag påsklov! Även om jag precis va ledig kändes det verkligen behövligt med ett lov nu. Alla elever och lärare har bara väntat tills det blev lov så alla kunde börja samla energi så vi orkar fram till sommarlovet.

I Stockholm åt vi på en mysig pub i gamla stan


Jag, lillebror, syster, pappa och mamma :)

Stockholm-Malmö-Göteborg


Eftersom jag inte har uppdaterat på länge finns det 1000 saker att berätta! Men ska göra det mer när jag har fixat bilderna, för det blir så tråkigt utan kort.
Idag va första dagen i skolan efter min långhelg. Sjukt segt va det att gå upp tidigt i morse, men nu är det bara en dag kvar innan det är påsklov! Idag kom min älskade broder hem också. Mycket trevligt ska det bli att ha honom hemma i nästan en hel vecka. När jag va i Malmö bestämde jag och en kompis att vi ska göra en deal fram tom 29 maj. Så nu ska jag jag göra en "ner-räknings-papper" så jag blir extra pepp!