31/12 - 2011 - Nyårsafton!


God morgon!

Idag hade C övertalat mig att träna på morgonen ändå slutade det med att det bara va jag som gick på passet. Det är skönt att man inte vet om sånt innnan för jag hade aldrig orkat upp 8:30 om jag skulle gå själv. Instruktören hade gjort jättefint i salen med tända ljus, ballonger, godis, cider och champangeglas. Eftersom det va sista gången vi skulle träna för i år hade hon gjort passet jobbigare och längre. Jag är så stolt att jag klarade det!


Jag tänkte äta nyttig lunch också så kan jag lossas att jag varit nyttig hela året!

//En nyttig Fanny

Fredags mys


Idag blev allt gjort, förutom en måste grej. Är det inte konstigt att vissa företag har stängt vissa dagar nu i jul fasten det är helt vanliga dagar? De företaget som jag ville få tag i hade öppet igår men inte idag. Jag blir så trött på sånt! Men annars har dagen varit bra. Jag vann över en kompis på wordfeud! Jag trodde verkligen att jag skulle förlora hela tiden vi spelade men så vände jag och ledde under de två sista orden. Det gjorde mig lycklig hela förmiddagen (ja, jag vet jag är en dålig förlorare). :D 

Ikväll är det bara jag och pappa hemma si vi har ätit gott och ska nu ta varsin kopp te och kolla på chicago. Trevlig fredag alla fina! :)

30/12 - 2011

Hej!
Det blev gjort två av fyra saker igår, men de är bättre än inget! Idag ska jag bara göra två måste saker sen ska det bli en långpromenad i det fina vädret. Får passa på nu när det äntligen är uppehåll och man inte blåser bort så fort man kommer utanför dörren. Jag och syster ska fixa de sista för i morgon också. Kanske hitta nått att ha på sig, för jag har verkligen inga kläder. :(
Nu är det dags att sätta igång dagen!
Kram!

Min lillebror...


Haha min lillebror är lite små rolig han.

Först:
"Oj jag har ett häftstift i handen, jag tyckte väl att det gjorde ont."

Sen:
Han skulle lära mig spela wc3. Då började vi med att bygga upp min stad eller hur man ska förklara det. Istället för att hjälpa mig sa han exakt vad jag skulle trycka på, men jag fick i alla fall spela det själv. Sen stöter vi på motsåndare och jag klarade de första själv, men nu va det tydligen svårare motstånd. Då sitter lillebror brevid och säger "Lite snabbare får du trycka nu. Snabbare Fanny! Det är nog bättre om jag gör det själv" så tar han musen och spelar istället. När han sen vann så säger han " ja det va inte så svårt, gör så varje gång".

Haha ja det är bra att han försöker. :D


glad lillebror på skolavslutningen


29/12 - 2011

God morgon!
Idag står det tour de ski, skidåkning och träning på schemat. Just det foga också! Får se hur mycket som blir av, men 3 av 4 är bra ändå, och de som känner mig vet vilket alternativ som först ryker. ;) Om jag får tag i min underbara elev så ska jag försöka fixa om lite här på bloggen igen. Det är mycket mer arbete med den här lilla hemsidan än vad jag hade trott. Men jag ska inte ge mig. Det ska stå skridskoåkning och inte skidåkning där uppe, men jag vet inte hur man suddar med paddan. Vad ska ni hitta på denna blåsiga dag?
Kram!

28/12 - 2011


Hej!

Idag har jag kaklat i badrummet! Det är inte klart än för de ska torka i 24 timmar sen ska jag foga(?). Men ni får se en lite före och efter bild redan nu. Det var inte alls svårt och tog inte så lång tid heller. Jag kanske har en händig ådra någonstans endå. I så fall är det bra om jag hittar den innan jag ska flytta hemifrån så jag inte behöver bli helt handikapad så fort en tavla ska upp på väggen eller en säkring har gått. Tänk va mycket föräldrar kan, det är nog enklast att inte bli det, så slipper man all press. ;) 




//En stolt Fanny

27/12 - 2011

Hej!
Jag har haft en jätteskön dag idag, långt bort från stress och alla måsten. Dagar som inte alls är planerade är nog de bästa. Jag har övningskört med pappa, jag och mamma gick en promenad idag med vårjacka och solglasögon, helt perfekt! Sen har jag även tränat. Mycket stolt över mig själv att jag gjorde det. Jag började träna i November med C, men sen hade hon en tenta period och jag lyckades bara komma till gymmet en gång själv. Det märktes att det va ett tag sen jag tränade för dagens pass blev sjukt mycket jobbigare.
Nu ska jag måla naglarna och sen krypa ner i soffan och kolla på film.

En dag förra sommaren, när syster skulle lyckas ta en träningsbild på mig.

//En glad Fanny

26/12 - 2011

Hej!
Visst ser bloggen mycket bättre ut nu? Igår ägnade sig en underbar elev till mig med att göra den så här fin. Helt fantastisk är hon! Gissa vem som kommer bli favoriserad på mina lektioner fram över. ;)
Idag har jag varit på släkt middag nästan hela dagen. Innan vi började äta passade de flesta på att shoppa lite på mellandagsrean. Är det inte helt underbart när man lägger fram massa saker och så säger de "150 kr, tack!". Det får man ju inte ens en tröja för annars.
Denna kväll har tillbringats med min älskade broder som åker hem redan i morgon. Vi såg på Sleepless in Seattle. En film som jag verkligen kan rekommendera.



//En nöjd Fanny

25/12 2011

Hej!

Det va svårare än vad jag hade trott att komma ihåg att skriva här.
Men nu mitt i matkoman så tänkte jag passa på att skriva några rader!
Igår va hela familjen hemma, vilket är otroligt mysigt! Vi åt, spelade spel och dela ut klappar. En helt vanilg jul med andra ord här hemma i Nettebo. Dessutom tror jag alla va nöjda med de paket de fick och även gav bort vilket gör det hela mycket roligare! Hur firade ni eran jul?
Nu ska jag försöka hitta gamla högskole prov så jag kan öva lite. Hittar dock bara såna som inte är som de nya högskoleproven. De har ju gjort nya tills i år, vilket hade varit kul att testa. Någon som vet vart man kan hitta de?
Fick denna fina klockan av mamma och pappa.

//En Fanny i matkoma