Testar lite


Ska testa tidsinställt inlägg. Så det borde läggas upp vid tio över två om allt går rätt.

Jag har fått iväg lite mail och ringt några samtal på morgonen. Tyvärr verkar det inte riktigt gå som jag vill. Jag har ju tänkt komma igång med träningen ordentligt nu fram till jul. Ungefär tre gånger i veckan har jag tänkt träna, cirkelträning måndag och torsdag och sen något mer konditions inriktat på lördagar. Så pratade jag med en som samlat ihop lite folk och ska börja spela innebandy på lördag förmiddag, perfekt tänkte jag. Men de ska tydligen spela i Trollhättan och det känns lite långt. Så jag ringde lilla edets kommun och undra om man kunde hyra något i Lödöse så vi kunde spela där, men icke... Jaja, jag får väl springa på gymmet eller något så länge.

Hej så länge!

God morgon!


I söndags åkte jag och Em till Hagabadet för att äta brunch. Det va jättegott, mysigt och mättande! Önskar att det va så varje morgon, man bara kommer upp så är allt fram dukat. Det ska finnas massa saker att välja mellan och så klart efter rätt! Bästa på hela frukost buffen. Dessutom behöver man inte plocka undan efter sig. Helt perfekt ju!


Första av typ tre tallrikar!


Fina Em! :)
 

Kvällen


Eftersom jag inte behövde gå fler steg denna dagen så bestämde jag mig för att ändra om lite på mitt rum. Jag har kommit på att jag har mycket liggandes i lådor och på hyllor som jag inte behöver. Jag gillar inte att spara på för mycket saker utan rensar gärna bort. Men det känns som jag inte har prioriterat mitt rum så mycket så nu ska jag fixa lite med det denna veckan. Mitt tålamod är så dåligt bara så jag slutar oftast mitt i allt. Men nu ska det få ta den tid det tar! Får se till att fortsätta imorgon lite smått. :)

Sov så gott!

30/10 - 2012


Jag fick ingen träningsvärk efter gårdagens träning... Det är så skönt att känna att man verkligen gjort något! Men jag känner mig små stel och det är ju alltid nått. 
Jag och pappa passade på att gå ut en runda i det fina vädret förut och den blev lite längre än vi tänkt. Vi skulle gå till tågstationen och se hur lång tid det skulle ta. Så först gick vi längs vägen ochpå vägen hem svängde vi av och gick längs med skogen istället. Det är tydligen där gång- och cykelbanan kommer gå så det lär ju bli ett bra motionspass att ta sig in till stan nu mera. 


Jag behöver inte gå ett steg till idag!

29/10 - 2012


Idag har varit en ny dag i mitt liv. Först började jag med att inte gå upp så sent (andra hade kanske tyckt att det va sent, men för mig va det bra). Sen gick jag och pappa ut en lång promenad i regnet. Efter det har jag städat mitt rum och nu kom jag precis hem från träningen! Känner mig sjukt stolt! 
 
Jag här om dagen i ett regnigt Göteborg :)

27/10 - 2012

Känns som en bra dag när de första man ser är denna fina tabell!


Planer


I onsdags mötte jag upp Em på stan för en fika. Där vi började planera för nyår! Jag vet att det är år kvar men vi tänkte hyra en lokal och ha fest där så då gäller det att man är ute i god tid. I onsdags kom det bara upp som en idé men vi har redan hunnit boka lokal, fixa inbjudningskort och massa annat. Så nu ska jag iväg och posta alla breven sen ut och gå i det fina vädret med syster yster!



Bastu och glöggfest


Nu firar vi att julen snart är här med bastu och glögg! Dock gillar jag varken bastu eller glögg men det löser vi med vin. Allt går att lösas med vin! Josefin är som ett nyfött barn. Jag visste inte att man kunde sakna allt så mycket efter tre månader. ;)

23/10 - 2012


Jag sitter fortfarande i pyjamas och bara hunnit äta frukost än så länge. Ska med bussen om en timme och det är bra om jag hinner packa och äta lunch innan dess... Jaja, det fixar väl jag.


Ska nämligen iväg och träffa denna sömntutan som äntligen kommit hem från sjön! 

22/10 - 2012

 
God kväll!
Idag har jag ägnat dagen åt att göra en julklapp som kanske inte ens blir av. Det känns som det är värd all tiden. Aja allt med jul är ju kul så det har väl varit en rolig dag. ;)
Nu ska jag se på Ensam mamma söker, sen sova!


God natt önskar jag och lillebror ;)
 

21/10 - 2012


Nu ska jag snart iväg till flyget för att komma hem till vardagen igen. Denna veckan har gått riktigt fort! Det är väl så när man trivs och har roligt.Varje gång jag kommer upp säger jag alltid att jag ska gå in till Luleå från Porsön, men det blir aldrig av. Men nästa gång ska jag lyckas med det! ;)

GRATTIS!



Idag fyller världensbästa Malin år!



Kiruna


I tisdags så åkte vi fram och tillbaka till Kiruna (70 mil sammanlagt). Jag hade fått order av mamma att ta massa kort så det gjorde jag, närmare bestömt 70 st. Det va bara med mobilen för vi glömde digitalkameran. Men tänkte dela med mig av några bilder.


Vi passerade polcirkeln!


Stadshuset, där klocktornet är det mest kända. Vi gick in och där hade de massa fin konst.


Klocktornet


Jättesnygg kyrka! Ska jag gifta det ska det vara i Kiruna ;)


Inne i kyrkan. Nästan allt va av trä


Runt kyrkan stod de guld figurer som vaktade


Kan inte annat än hålla med :)


Klocktornet och lite av kyrkan 


Hjalmar Lundbohm's hus. Det va ett av de första huset som byggdes i Kiruna. 


Hjalmars hus från sidan. Det va han som startade LKAB (med andra ord va det han som startade gruvorna)


Jag tror detta va det sjunde huset som byggdes och det är nu ett hotell där kunga paret har en egen svit


Gruvorna! De är jättestort och man ser de vart man än går i staden. Röken och topparna är det första man ser på vägen. 
 

15/10 - 12


God förmiddag :)
Nu sitter jag och väntar på landvetter och väntar på flyget till Stockholm... Bussen va sen imorse för det hade hänt någon olycka på vägen, men för en gångs skull hade jag gott om tid så jag är här tidigt ändå. 
Ska försöka hitta ett eluttag också så jag kan ladda datorn nu när jag har lyckats fixa trådlöst internet. 

Helgen


I fredags åkte jag in till stan för att köpa godis och fika med Em. Sen åkte vi och handla mat och vidare till en kompis där vi skulle se på film, äta middag och se film. Mycket mysigt!
På lördagen åkte jag och syster ut till sommarstugan där de andra va och högg ner träd. På kvällen firade vi mormor som fyllde år med släktmiddag. En allmänt mysig helg helt enkelt. Det va en snabb sammanfattning av min helg. ;)  









Några bilder från fredagen :)



9/10 - 2012


Hej!
Idag har jag varit inne i stan och gått på massage behandling. Riktigt skönt va det! Jag hade råkat lägga ut mitt busskort så köpte nytt i stan och då fick jag inte ungdomskort längre. Så nu är jag äldre än 20 enligt västtrafik också. 
Nu ska jag hämta en kopp te sen fortsätta se på serier. Sov så gott :)


7/10 - 2012

Denna helgen har varit allmänt mysig! Jag har varit på bio med Em och mina föräldrar. Vi såg En oväntad vänskap. Mycket bra film! Både djup, rolig och glad, allt i ett helt enkelt.

Idag har jag varit med Malin, vi passade på att njuta av det fina vädret genom att va ute och gå i två timmar. Sen kollade vi på gamla bilder och klipp. Sjukt mycket man glömt (och vill glömma)!

Nu är jag på jobbet och ska snart gå och lägga mig. Sov så gott :)