28/6 - 2012


Igår hade jag en underbar dag! Det va soligt, jag lyssnade på sommar i p1 och bara tog det lugnt. Kändes som jag hade all tid i världen. Jag fick ett fint sms av en kompis som gjorde mig lycklig och Spanien vann. Vi hade mysiga gäster och jag lagade segelbåtet med pappas hjälp. Allt flöt på bra igår helt enkelt!

Idag står det mest jobb på schemat först 8-12 sen 14:45-22. Men i det här vädret kan nog inget bli jobbigt!


Födelsedag


Idag är det ingen vanlig dag. För idag är det min älskade systers födelsedag! Nu blir det fika med delar av släkten med tårta och solsken!




25/6 - 2012


Jag lever! Idag kändes det verkligen att jag hade jobbat för mycket de senaste dagarna på jobbet. För det va kaos på morgonen och istället för att ta det lugnt och metodiskt blev jag stressad och inte fick nått gjort. Men det löste sig. 

När jag kom hem så gick jag och lillebror ut och joggade. Eller ja, jag sprang och han gick brevid. Men jag sprang hela tiden iaf. Hoppas jag tar mig ut två gånger till denna veckan. 
Nu ska jag duscha och sen städa på rummet.


Min älskade bror som står ut med mig :)

24/6 - 2012


Efter att jobbat 7-16 i fredags, 8-22 igår och 8-22 idag är jag så gott som död. Imorgon ska jag också jobba 7-15 sen ska jag SOVA! Försöka återfå lite energi och ett liv kanske. Min rörelse area är på ungefär 500 meter runt mitt hus (japp, så nära har jag till jobbet). Nästa vecka ska jag försöka se om världen utanför Lödöse fortfarande finns kvar.
Sov så gott!


Tur att syster jobbat mitt emot så vi kan vinka till varandra genom fönstrena

19/6 - 2012


Hej!
I fredags så skulle jag åkt ner till skåne och fina Josefine men va helt död efter ett jättelångt arbetspass. Kände mig febrig och allt möjligt. Så jag va hemma och sov. Mina små minsting kusiner va här över helgen också. Sen har det ju varit dh i helgen så hela söndagen såg jag på cs matcher. Tråkigt att Sk spelade så dåligt. Men kul att fnatic va så otroligt bra! Så nu har jag kommit på att jag vill till dh i vinter. 

Jag har ju kommit på att jag vill spela fotboll också. Äntligen verkar jag ha hittat en som har ett par sfotbollsskor i min storlekt! Kul ska det bli. Hoppas bara att tränar lite innan jag börjar så jag orkar vara med i mer än fem min på deras träning...
Kram!


Ansökan


Den här au pair ansökan är verkligen grundlig. Jag tror aldrig jag har lagt ner så här lång tid på något känns det som. Alla frågor tar dö på mig! Det känns som jag upprepar mig hela tiden och allt är på engelska så jag får huvudvärk efter att suttit för länge! Men de på företaget ringer hela tiden (typ en gång i veckan, kanske inte så ofta. Men för en som inte gillar att prata i telefon är det ofta!) och frågar hur det går. 


Först gick det bra

Men nu är det segt

13/6 - 2012


God morgon!

Vi förlorade matchen igår med 3-4. Men vi ledde i halvlek med 3-1. Så vi är positivt överraskade för vi trodde att det skulle bli storstryk. Nu är jag faktikt sugen på att börja träna fotboll. Synd bara att jag inte orkar springa... Men det kan jag nog öva upp!

Idag är det skolavslutning för mina söta elever! Hoppas ni får ett underbart sommarlov!

Ångest


God morgon!
Jag ska snart iväg och spela fotbollsmatch, lärarna mot niorna. Jag förstår inte att det kan vara så svårt att säga nej bara. Jag kan ju inte spela fotboll, jag kan inte ens springa 10 meter utan att dö. Detta kommer bli en av de längsta timmarna i mitt liv har jag en känsla av...
Önska mig lycka till!


Jag TITTAR på fotboll, inte spelar!

11/6 - 2012


Hej!
Det har varit dåligt med uppdateringar här de sista. Men jag ska försöka ändra på detta. Jag va ju som sagt på au pair möte förra helgen och nu har jag börjat fylla i min profil på deras hemsida. Jag och pappa gjorde halva igår så nu ska vi försöka göra lite varje dag hoppas jag. Jag och syster försöker bestämma vilka kort som jag ska använda. Först hade jag inga kort och så ska man ha 20. Nu har jag 27 och kan inte ta bort någon. Så det sitter jag och fixar med nu.


Syster tog denna bilden för ett tag sedan på mig och lillkusinen :)



Au pair?


Det känns som det gick bra på mötet. Jag fick beröm för mina engelska kunskaper och jag hade mycket erfarenhet, vilket de gillade. Men sen kommar men till penga frågan. Det kostar en hel del att åka iväg med den organisationen och man tjänar inte så mycket under året man är borta. Så jag kommer typ gå back. Hade jag varit kvar hemma hade jag gått plus. Men man ska ju inte tänka på pengar säger folk. För alla upplevelser jag kommer få kan inte prissättas. Meeeen jag vet inte. Vi får väl se. :)

2/6 - 2012


Snart ska jag iväg på möte med Cultural Care au pair i Göteborg. Det ska först vara ett informations möte på ungefär 1,5 timma. Om man fortfarande är intresserad efter det finns det möjlighet att göra en personlig intervju på engelska. Jag är lite nervös inför detta. Jag vet inte ens helt säkert om jag vill bli au pair eller inte. Men det hoppas jag få svar på sen. 


En liten Almutt skulle jag kunna passa i ett år. :)

1/6 - 2012


Det här är en av mina mindre starka dagar. Mitt fruktansvärt dåliga förlorar humör bestämde sig för att komma fram idag. Jag älskar att vinna! Det spelar ingen roll vad det är jag ska vinna. Idag skulle vi spela brändboll med båda sexorna på skolan. Jag trodde att det skulle bli klass mot klass men det blev tjejerna mot killarna. Jag avskyr verkligen när det är den uppdelningen. Den passar mig inte överhuvudtaget. Redan då började jag bli på dåligt humör. Sen när det står en hög tjejer i mitten av planen och inte försöker nlir det bara värre. När det dessutom springer flera på en boll så börjar jag närma mig bristningsgränsen. Och sen när dom säger att vi förlorade så blev jag sjukt sur och jag kan inte skrika allt jag vill på eleverna så jag går undan och lugnar ner mig. Men det här går ju aldrig över! En stackars brändbollsmatch med 12 åringar har förstört min fredag. Så mogen är jag...