Stockholm

Imorse klockan 6 begav vi oss till Stocholm där min älskade storasyster bor. Vi åt på en vegitarisk resturange som hade en fantastisk utsikt öve mälaren och gröna lund. Sen promenerade lilebror, jag och syster in till stan i regn och blåst. Som tur är hagalde det inte medans vi va ute.
Varje år brukar jag och syster åka upp till Stockholm i april. Det har blivit en liten tradition som inte borde brytas. Mycket mysigt är det!
Första gången vi va upp tillsammans tog Andrea detta fina kortet
Senaste gången vi va uppe tog Andrea detta kortet :)

Nu ska kvällen fortsätta med tacos, spel och efterrätt. Sen hoppas vi att det är bättre väder i morgon!

Gårdagen


Igår åkte jag in för att träffa Em och ge hennes födelsedagspresent. Vi satt och njöt av solen och värmen vid operan i Göteborg. Otroligt mysigt! Jag älskar verkligen detta vädret!

Efter att vi avnjutigt vårsin glass så gick vi i affärer och jag har kommit på att allt i mitt blivande kök ska vara vitt och ljusblått. Förutom alla bestick som ska vara i rostfritt stål. Tyvärr hittade jag allt på åhléns så priserna kommer nog inte komma överens med min student kassa...


Stans största glass ;)


Älskade Gbg!


Ni måste hålla med om att det är snyggt!

helgen


Min helg i bilder!


Spenderade Fredagskvällen och lördagsmorgonen med min fina Josefine!


Vi åt varma mackor och grönsaksdipp!


På lördagen firades vackra Em!


Våffeldagen firas enligt tradition med familjen Holmqvist. Detta året blev det på ökning av mormor och morfar


Vi passade på att njuta av solen!



24/3 - 2012


Idag ska jag ut och fira min älskade Em! Jag ska med bussen klockan fem och jag är snart klar. Måste vara första gången någonsin jag är i tid! Ska bara packa iordning det sista. Frågan är bara hur allt ska få plats i den lilla väskan? Jaja det är ett senare problem ;)


Från när vi va på liseberg för två (?) år sedan :D

20/3 - 2012


Ja det är ju tur att ens kompisar inte vill ta dö på en iaf... Skulle träna bodypump idag, men två timmar innan passet börjar så frågar Camilla om vi inte kan köra indoor walking innan. Jag tänkte att det är sjukt amitiöst men visst, kul att testa! Och herre vad jobbigt det va! Helt sinnes, det är ett under om jag lyckas röra mig ordentligt imorgon. Tror ni man kan va hemma från jobbet pga träningsvärk?

Nu ska jag hoppa i sängen. Vet dock inte hur det ska gå nu när jag har MASSA energi!


Bild tagen av Andrea Kööhler, när hon skulle få några träningsbilder till mitt projektarbete


Blond vs Brunett


Jag ska till frisören på torsdag och har bestält klippning och färgning, frågan är nu om jag ska fortsätta vara brunett eller bli blond igen.


Vad tycker ni?

18/3- 2012


Nu är helgen snart över och det känns faktiskt som att den har varit aldeles lagom lång. Alltid annars tycker jag att jag inte hinner ha någon helg. Men nu har jag varit ledig hela helgen och bara gjort de jag har velat utan några måsten. Mycket härligt!

I fredags bestämde jag och en skåne kompis att jag skulle följa med henne hem 2a april för att se Malmö ff säsongs premiär på hemmaplan! Jag blev så sjukt taggad och sa det till mamma som genast förstörde min glädje med att säga att jag jobbade den dagen... Men det kanske går att lösa endå!

Jag och pappa har iaf bestämt att vi ska se första borta matchen för malmö som spelas på Rambergsvallen på påskafton! Hoppas solen skiner över Göteborg då!


Bild tagen av syster Andrea Kööhler när hon följde med mig och pappa på Ljungkile - MFF :D

17/3 - 2012


Hej!

Första lediga dagen på nästan två hela veckor! Det va helt underbart att inte vakna till något alarm utan bara sova så länge jag ville. Sen har jag gått runt i pyjamas hela dagen bara för att jag kan!

Igår var det pubrunda på chalmers som stod på schemat. Så efter skolan åkte jag in till stan för att möta mina sjöare som äntligen har kommit hem efter deras lååånga praktik. Det blev en mycket trevlig kväll! 


En bild från nollningen :)

Öppettiderna?


När vi va i Mellerud hittade vi detta mysiga café som alltid, eller aldrig har öppet?


textv kan man lita på


Vi i södra sverige kommer ha det varmt i morgon.




Bildbomb!



Självklart fanns både pink ladies och Sandy!


Snyggaste skorna!


Jag!


Allt man åt blev rött


En av klasserna :)



11/3 - 2012


Jag påverkas så himla lätt! Om jag känner någon som jag tycker är rolig eller trevlig eller något annat. Så kan den uppfattningen ändras om jag får reda på att den känner eller är släkt med någon som jag inte tycker om. Vilket är helt onödigt eftersom man kan ju gilla olika folk och släkt kan man ju inte ens välja. Personerna jag ogillar behöver itne vara folk som jag känner utan sådana som jag bara har bestämt att jag inte gillar.  

Detta hände senast igår och jag ändrade uppfattning om denna personen på bara några sekunder. Det är inte helt okej att bara ändra så kan jag känna men man är väl iten mer än männsika?

Sammanfattning


Tillståndet på jobbet var förvirrat. Det blir nog lugnare i morgon antar jag, eller ja mer samlat iaf.

Sen åkte jag och lillebror till farmor. Vilket var mycket mysigt! Borde vi göra oftare. Efter att ha ätit och spelat massa spel såg vi på melodifestivalen. Helt rätt låt som vann tyckte jag! Men det höll inte farmor med om. Hon tyckte att Torsten Flink skulle vinna... Jaja det är väl tur att någon hejar på honom också.

Sen körde vi hem igen och det va riktigt mysigt med typ inga andra bilar ute. 

Nu har jag återfunnit min telefon också! Den va i bilen... Men jag hade letat där flera gånger och inte hittat den. Men nu när jag kom hem hade den bestämt sig för att komma fram iaf. Bra val telefonen!

Nu ska jag bädda sängen sen ska jag sova. :)


Bjuder på denna bild tagen av Natalie Mårtensson

God natt!

10/3 - 2012


God morgon!

Vilket underbart väder det verkar bli idag! Det blir genast inte lika jobbigt att jobba om det är fint väder ute tycker jag. Men nu ska jag försöka hitta min mobil innan jag springet iväg till arbetet. Den har varit borta sedan i torsdags och jag verkligen ingen aning om vart den är... Men saker brukar alltid dyka upp igen :)

När vi skulle lana för några år sedan fanns det ingen mottagning förutom i taket, så jag och Camilla tejpade upp de ;)

9/3 - 2012


Nu har vi haft rockabilly dagen. :D Det va så skoj att se alla som hade klätt ut sig. Särskillt när jag gick i korridoren innan lektionerna börjat och folk stod där i sina gäng med 50-tals kläder. Gåshud! :D


Några ambitiösa lärare hade bakat cup cakes!




Live musik bjöds det på :)


Kolla in fluffet! :D


Nej nej jag är inte alls kortare än mina elever

Nu orkar jag inte lägga upp fler bilder. De kommer senare :)




8/3 - 2012


Imorgon är det äntligen rockabilly tema på skolan så nu har det provats massa olika kläder för att veta vad jag ska ha på mig i morgon. Tur att jag har Camilla som har hjälpt mig. Det verkar tyvärr som det inte är så många andra lärare som ska klä ut sig, så jag får göra det åt alla. ;) De har en tävling på skolan där en kategori är "Bästa utklädda läraren" där man kan vinna två biobiljetter. Gissa vem som ska kamma hem det priset. ;) 

Nu ska jag duscha och sen kolla på Biggest loser. Tycker de är fantastiska som tar tag i sig själv och verkligen gör en förändring. Starka människor de där!


Dansbandsveckan förra året :D


Den helgen hade vi våra liv i 740:in ;)

I DID IT!


Jag har äntligen tagit mitt KÖRKORT! :D 


6/3 - 2012


God morgon!

Idag sitter jag och planerar på jobbet. Jag blir så lugn när jag har planerat upp min vardag. Att jag vet vad som gäller för dagen. Ja jag blir till och med lugn när jag ser att jag har planerat in "egen tid". Jag planerar det mesta. Inte med tid för tid har jag svårt med. Det är sällan mina planer håller för jag är en sån tids optimist. Men det gör inget, så länge jag har en plan.

När jag sitter och planerar gillar jag att lyssna på saker. Helst inte folk som pratar för då blir jag så nyfiken. men på ljudböcker eller något sånt. Så nu sitter jag och lyssnar på Fredrik Lindströms sommarprat från 2004. Han är så häftig som verkligen älskar det han gör och kan så otroligt mycket! Kul med männsikor som har nischat in sig på något.


3/3 - 2012


Denna dagen har spenderats i Mellerud med vänner till familjen. Vi har gått på "stan" i solskenet och sen pratat och ätit, busat med barnen och bara njutit av att vara ledig. Kan inte bli en mycket bättre lördag! Hur har eran dag varit?


Den stora kommunen Mellerud!


Mys i köket

2/3 - 2012


Vad jag älskar detta vädret! Igår satt jag och en annan på skolan ute och rättade i solen! Jättehärligt! Dessutom var det när eleverna slutade så det va trevligt att säga hejdå till de flesta. Skolor i Sverige borde ha folk som går runt på rasterna och som är med när de slutar och börjar. 

Idag har de fortsatt med detta strålande väder! Vilket gav mig energi till att göra en rolig sak åt en elev. Haha, han såg rätt chockad ut när han fick det. 


Vår blommorna står som små solar i rabatten


Så här glad blev jag av solen idag! :D

Bara för att eleverna är för söta :)



På skolan är det inte Hells Angels som regerar utan H.E!

1/3 - 2012


Endast en månad kvar till 1 april! :D Jag brukar tycka att det är lite halv tråkigt med 1 april för det är alltid samma skämt. Men i år ska det bli ändring på detta! Är det någon som kan tips om något roligt skämt som man kan göra på sin arbetsplats?

Första mars betyder också att det är första vår månaden. Detta firade vissa elever med att ja shorts på sig. Mycket mysigt med lite vår feeling så här på en torsdag. 

Jag får massa energi idag av all sol så jag orkar nog till och med gå på ett rpm pass senare idag! :D